diumenge, 7 d’octubre de 2012

PREVISIÓ PER AQUEST DILLUNS I UN AVANÇ PELS PROPERS DIES.

En general aquesta setmana continuara dominada per l'ambient càlid amb possibilitat d'algun ruixat aïllat fins dijous i canvi de situació meteorològica a partir de llavors amb més inestabilitat i amb un ambient bastant més fresc. Aquestes temperatures tan altes per l'època s'acabaran entre dijous i divendres quan la situació meteorològica donarà un tomb força destacable. La massa d'aire càlid que ens està afectant aquests dies s'enretirarà cap el sud i al seu lloc l'ocuparan vents del nord, masses d'aire força més fresques provinents del nord del continent que sens dubte ens portaran un ambient de plena tardor a finals de setmana. Fins dijous, no es descarta algun ruixat poc destacable que podria fer acte de presència durant les tardes. Pel que fa a les pluges més destacables l'evolució segueix molt indefinida i haurem d'esperar fins dimarts o dimecres per confirmar si el descens tèrmic vindrà acompanyat d'algunes pluges a la comarca.

Aquest dilluns tindrem un dia amb nuvolositat variable i amb unes temperatures que continuaran molt suaus per l'època. En principi no s'espera pluja però no es pot descartar alguna gotellada puntual a la tarda.

Dimarts tindrem un matí força assolellat amb un augment dels núvols a la tarda. No es descarta algun ruixat aïllat. Temperatures sense canvis.

Dimecres serà un dia bastant semblant a l'anterior. Ambient càlid, núvols més abundants la segona part del dia i possibilitat d'alguna gotellada aïllada.

Dijous la nuvolositat serà variable durant el matí i abundant la resta de la jornada. Temperatures sense canvis o ja una mica més baixes. Augment de la inestabilitat a última hora del dia.

Divendres tot fa pensar que serà un dia força gris. De l'evolució d'aquests propers dies en dependrà la pluja que pugui caure aquesta jornada. De moment es preveu precipitació de matinada i a partir del migdia. Temperatures clarament més baixes.

Dissabte la nuvolositat serà entre variable i abundant. Temperatures que continuaran a la baixa i possibilitats d'alguns ruixats sobretot a la tarda.

Diumenge la nuvolositat serà variable durant tot el dia i ja amb un ambient clarament de tardor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!