dijous, 22 de novembre de 2012

PREVISIÓ METEOROLÒGICA PER AQUEST DIVENDRES I CAP DE SETMANA.

Hola, aquest divendres és probable que es formin alguns bancs de boira a primeres hores del matí a la comarca. Els llocs no afectats per la boira el dia es llevara serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, a mesura que vagi avançant el matí però la nuvolositat anirà augmentant i de cara a la tarda el cel tornara a estar bastant ennuvolat. Les temperatures mínimes seran mes baixes que les d'aquest dijous i les màximes es mantindran sense massa canvis. No s'espera pluja per aquesta jornada a Osona.

Dissabte la nuvolositat serà variable durant tot el dia, tot i que a estones pot ser força abundant. Les temperatures mínimes no seran tant baixes com en dies passats i màximes que podrien pujar fins els 18ºC. No s'espera pluja per dissabte.

Diumenge tindrem mes estones de sol fins a la tarda, a partir de llavors tornarien a augmentar els núvols. El matí serà mes fred que el de dissabte i les màximes continuaran bastant estables. Per aquest diumenge tampoc s'espera pluja a la comarca.

Cal destacar que a partir de dilluns una profunda pertorbació s'anirà enfortint al centre del continent i provocarà l'arribada de masses d'aire força més fredes. Si es confirma aquest fet que preveuen la majoria de models, tindrem un notable descens del termòmetre i un ambient de ple hivern tota la setmana vinent. De totes maneres em d'esperar al cap de setmana per veure si aquesta baixada de temperatures vindrà acompanyada d'un augment de la inestabilitat amb algunes pluges i neu a cotes mitges.
Que tingueu un bon divendres i cap de setmana!!!! Adéu!!!!

Previsió general per a tot Catalunya:


Nuvolositat prevista per aquest divendres:


Pluja prevista per aquest divendres:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!