diumenge, 4 de novembre de 2012

PREVISIÓ PER AQUEST DILLUNS DIA 5 DE NOVEMBRE.

Hola, començarem la setmana amb un descens de les temperatures que ens tornarà a portar un ambient força més fresc. En general, amb nuvolositat entre variable i abundant la major part de dies i amb un augment de la inestabilitat a partir de dijous o divendres. De moment no es preveu cap entrada d'aire fred important, tot i això les temperatures seguiran normals per l'època i l'ambient serà fresc.

Aquest dilluns el cel estarà força variable en general, amb sol i núvols. No és descarta que aparegui algun ruixat de cara a la tarda. Les temperatures baixaran entre lleugerament i moderadament, tant mínimes com màximes.

Dimarts la nuvolositat serà entre variable i abundant quasi tot el dia, obrint-se el cel a última hora. Possibilitat d'algun petit ruixat a la tarda. Temperatures mínimes sense canvis i màximes més baixes, ambient més fresc.

Dimecres serà el dia més assolellat de la setmana, cel serè fins el vespre quan tornarien a augmentar els núvols. Matí fred i màximes que voltaran els 14ºC o 15ºC.

Dijous els núvols poden ser abundants tot el dia. Temperatures un parell de graus més altes. El pronòstic per aquesta i les següents jornades podria variar pel que s'aura d'esperar a mitjans de setmana per confirmar-ho.

Divendres nuvolositat variable, tapant-se el cel a partir del vespre. Si es confirmen alguns models, ens creuaria un front que portaria algunes pluges a última hora del dia. Temperatures en lleuger ascens i ambient una mica més suau.

Dissabte alguns ruixats de matinada, i nuvolositat variable tota la jornada. Temperatures màximes en lleuger descens. De l'evolució dels propers dies en dependrà una major o menor inestabilitat amb el conseqüent augment de la possibilitat de ruixats.

Diumenge nuvolositat entre variable i abundant amb possibilitat de ruixats. Temperatures sense canvis o una mica més baixes.

Previsió de nuvolositat per aquest dilluns:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!