dimarts, 13 de novembre de 2012

PREVISIÓ PER AQUEST DIMECRES DIA 14 DE NOVEMBRE.

Hola, la petita pertorbació que havia de portar alguns plugims s'ha situat més al sud del previst i les pluges i ruixats han caigut i cauran també aquest dimecres a la meitat sud de Catalunya. Tot i això no es descarta que pugui caure alguna gotellada en algun punt de la comarca.

Aquest dimecres el cel estarà força ennuvolat fins al migdia o primera hora de la tarda, a partir de llavors anirà disminuint a mesura que vagi avançant la tarda fins a quedar un cel poc ennuvolat la nit de dimecres a dijous. De matinada no és impossible que es puguin escapar 4 gotes a qualsevol lloc de la comarca. El vent tindrà tendència a girar cap a l´est i bufarà amb algunes ratxes properes als 35km/hora. les temperatures mínimes pujaran i l'ambient a primera hora ja no serà tant fred. La pujada de les temperatures mínimes és degut a que tindrem més núvols i això farà que no puguin baixar tant. Les màximes pujaran lleugerament respecta a les d'aquest dimarts.

Aquest proper dijous i divendres sembla que seran uns dies amb força estones de sol, però és possible que tinguem un nou augment de la nuvolositat de cara al cap de setmana. De moment no sembla pas que acabem la setmana amb un ambient inestable, segurament tindrem un altre episodi de molts núvols però poca pluja per no dir gens.
A mig termini no es preveu cap situació destacable ni en quant a fred intens ni a previsió de pluges abundants. El què està una mica més clar és que les temperatures tindran tendència a anar reculant lenta però progressivament a partir del cap de setmana i de mica en mica l'ambient s'anirà fent més hivernal. Fins la propera, adéu!

Nuvolositat prevista per aquest dimecres:


Pluja prevista per aquest dimecres:


Previsió general per a tot Catalunya:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!