dijous, 15 de novembre de 2012

PREVISIÓ PER AQUEST DIVENDRES I CAP DE SETMANA.

Hola, aquest divendres es mantindrà l'ambient força assolellat fins al migdia, a partir de llavors la nuvolositat anirà en augment durant la tarda fins a quedar un cel molt ennuvolat de cara al vespre i nit. De matinada és probable que hi hagi boira i en alguns llocs no marxarà fins ben entrat al matí. Les temperatures mínimes baixaran una mica mes que les d'aquest dijous i les màximes probablement es quedin una mica mes curtes. No s'espera pluja per aquesta jornada a la comarca.

Aquest cap de setmana tindrem un altre canvi de temps amb bastants núvols dissabte i amb unes temperatures mínimes que continuaran força estables, pel que fa a les màximes es quedaran mes curtes degut a que tindrem poques estones de sol. En principi per dissabte no s'espera pluja.

Diumenge el cel estarà ennuvolat fins al migdia i no es descarta que puguin caure alguns ruixats puntuals i febles. A la tarda la nuvolositat anirà disminuint i a mesura que ens acostem al vespre el cel quedara bastant seré. Les temperatures mínimes seran suaus i les màximes és probable que vagin lleugerament. Que tingueu un bon divendres i cap de setmana!!!!!

Pluja prevista per aquest divendres:


Nuvolositat prevista per aquest divendres:


Previsió general per a tot Catalunya:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!