dijous, 1 de novembre de 2012

PREVISIÓ PER AQUEST DIVENDRES I EL CAP DE SETMANA.

Hola, després d'aquest dijous assolellat, per aquest final de setmana s'espera que la nuvolositat vagi en augment, sobretot el cap de setmana quan no es descarta que es presenti algun petit ruixat de caràcter feble.
La previsió a mig termini, sembla que a partir d'aquest proper dilluns tindrem un nou descens de les temperatures i es probable que es pugui allarga força dies. Així dons, s'espera un ambient bastant fresc tota la setmana vinent. Pel que fa a les pluges, a part dels ruixats febles que puguin caure aquest cap de setmana, de moment no es preveu cap situació que pugui portar noves pluges generals a la comarca durant els propers dies.

Aquest divendres, el temps continuarà sent força bo amb un ambient assolellat i amb nuvolositat poc important. Els núvols però aniran augmentant de cara al vespre però sense major complicació. Les temperatures mínimes es mantindran fredes de bon matí amb valors que podrien estar al voltant dels 4ºC. Les màximes tindran tendència a pujar lleugerament i l'ambient serà suau a migdia. No s'espera pluja per aquest divendres a Osona.

Dissabte la nuvolositat serà variable fins el vespre, a partir de llavors s'acabarà de tapar el cel. Les temperatures probablement siguin un parell de graus més altes que les de divendres. No és descarta algun ruixat aïllat i dispers.

Diumenge el cel estarà força ennuvolat gran part del jornada i no es descarten 4 gotes a qualsevol moment del dia, tot i que a ultima hora del dia els ruixats podrien ser una mica mes destacables. Les temperatures mínimes seran mes altes i amb unes màximes que es mantindran estables.

Nuvolositat prevista per aquest divendres:

Previsió de pluges per aquest divendres:


Estat del temps a Vic:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!