dimecres, 5 de desembre de 2012

PREVISIÓ METEOROLÒGICA PER AQUEST DIJOUS DIA 6 DE DESEMBRE.

Hola, per aquest dijous s'espera un dia molt estable amb un cel serè o molt poc ennuvolat. Així dons, aquesta serà una jornada que tindrem el sol com a protagonista durant tot el dia. El matí serà fred i amb algunes glaçades a la comarca, s'esperen unes mínimes que podrien estar al voltant dels -2ºC. Les temperatures màximes baixaran una mica respecta a les d'aquest dimecres i es podrien situar a prop dels 8ºC. El vent anirà a la baixa durant aquest dijous i no s'espera pluja a Osona.

La situació meteorològica per aquest pont de primers de desembre es presenta totalment estable i després d'alguns dies amb nuvolositat força abundant, el cel serè o poc ennuvolat serà el protagonista aquest final de setmana.
La manca de núvols provocarà que durant les matinades el termòmetre caigui fins a valors negatius, pel que s'esperen glaçades els propers dies. Les màximes oscil·laran poc d'un dia a un altre, tret de divendres quan s'enfilaran una mica més.

A mig termini els models segueixen indefinits, però comença a entreveure's un descens més important de les temperatures que a partir de dimarts ens portaria un ambient molt mes fred. S'haurà d'esperar al cap de setmana per confirmar la situació i veure si es confirma aquesta possibilitat i si en algun moment vindria acompanyat de pluges o no. Adéu!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!