dissabte, 12 de gener de 2013

DIUMENGE INSEGUR I AMB POSSIBLES RUIXATS FEBLES D'AIGUA O NEU .

Hola, la situació es força complexa e indefinida pels propers 3 dies i encara més a partir de dimecres vinent. Els diferents models de previsió continuen sense posar-se d'acord entre ells. Pel que fa a les temperatures, a curt termini hi haurà un clar descens del termòmetre que ho començarem a notar aquest diumenge i fins dimarts. A partir d'aquí alguns models aposten per que l'entrada d'aire fred s'acabi a mitjans de setmana amb una millora que deixaria matins força freds i màximes cap amunt, mentre que altres models no preveuen aquesta recuperació del termòmetre, sinó una petita millora dimecres i una nova entrada d'aire fred continental encara més freda a partir de dijous, en principi amb més sol però amb un ambient plenament hivernal.

Pel que fa a les precipitacions, la majoria de models meteorològics donen poca precipitació a la nostra comarca per diumenge i dilluns, en canvi però per aquests dos dies algun model aposta per que l'aire fred en alçada reactivi les nuvolades que durant aquest diumenge podrien deixar alguns ruixats febles en general, i de distribució irregular que serien de neu per sobre d'uns 700/800 metres al matí baixant a 500 metres entre la tarda/vespre. De totes maneres s'haurà d'anar seguint i diumenge està pendent del radar per veure si finalment la inestabilitat arriba a Osona, ja sigui de forma sòlida o líquida.

Aquest diumenge tindrem un dia força ennuvolat, insegur i amb algunes tímides clarianes. L'ambient serà hivernal amb unes temperatures que aniran a la baixa, sobre tot les màximes. Existeix la possibilitat d'alguns ruixats febles i dispersos amb una cota de neu que estarà al voltant dels 800 metres al matí fins a situar-se a prop dels 500 metres al final del dia. Tot i això, en moments de ruixats la cota de neu podria ser mes baixa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!