dijous, 24 de gener de 2013

DIVENDRES AMB SOL PERÒ AMB UN CAP DE SETMANA INSEGUR I FORÇA VARIABLE.

Per aquest divendres s'espera una clara millora del temps, el dia serà assolellat amb un cel que estarà serè o poc ennuvolat. A primera hora del matí haurem de sortir al carrer ben abrigats perquè les temperatures seran força mes baixes que les d'aquest dijous, és probable que estiguin al voltant dels -3ºC. Pel que fa a les màximes es recuperaran una mica i tindrem un ambient menys fred al centre de la jornada. No s'espera pluja per aquest divendres.

Aquest proper cap de setmana es presenta bastant variable, al matí de dissabte podria estar força ennuvolat i de matinada no es descarta que puguin caure 4 gotes mal contades. El temps a partir del migdia millorarà i les clarianes guanyaran terreny.

Pel que fa a diumenge la nuvolositat ja serà més abundant tot i que poden obrir-se clarianes en alguns moments del dia. A últimes hores és probable que apareguin alguns ruixats degut a la presencia d'un front que ens passarà per sobre entre la nit de diumenge i matinada de dilluns.

Les temperatures ja no seran tant fredes com les d'aquests últims dies amb un ambient als migdies relativament suau. Les mínimes també pujaran una mica respecta a les d'aquest divendres però en tot cas l'ambient a primera hora del dia continuarà sent fred.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!