dijous, 17 de gener de 2013

DIVENDRES ENNUVOLAT A L'ESPERA DE PLUGES A ÚLTIMES HORES DEL DIA.

Hola amics! Aquest divendres el temps tornara a canviar a la comarca amb una petita baixa que es començarà a formar al centre de la península, s'enfortirà i es situarà al mediterrani. Això farà que la nuvolositat sigui força abundant durant tot el dia amb un temps inestable que podria deixar escapar alguns plugims en qualsevol moment del dia. Tot i això no serà fins el vespre o nit quant les pluges guanyaran terreny i intensitat. Les temperatures continuaran sense massa canvis, tan mínimes com màximes.

Dissabte serà un dia gris fred i passat per aigua, aquesta jornada les pluges poden ser moderades i força generals, tot i que localment no es descarta que siguin fortes i deixar anar bastants litres d'aigua. En un principi la cota de neu es podria situar força amunt però amb el pas de les hores anirà baixant fins a situar-se al voltant dels 900 metres la matinada de diumenge.

Diumenge el temps continuara amb bastants núvols i probablement encara la pluja pugui ser present fins al migdia. Les temperatures es mantindran estables i l'ambient continuara fred a la comarca. Aquest divendres intentaré precisa una mica mes la cota de neu :-)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!