divendres, 11 de gener de 2013

PREVISIÓ PER AQUEST DISSABTE DIA 12 DE GENER.

Hola, aquest dissabte els núvols aniran de menys a mes a mesura que vagi avançant el dia. Fins al migdia tindrem força estones de sol amb un cel poc ennuvolat per núvols alts, a partir de llavors la nuvolositat anirà en augment al llarg de la tarda fins a quedar tapat de cara al vespre/nit. De matinada la boira pot tornar a ser present a la comarca i en alguns casos es probable que no marxi fins a mig matí/migdia. Existeix la possibilitat que de cara al vespre i nit es puguin escapar alguns ruixats febles i dispersos, la cota de neu estarà al voltant dels 1200 metres. Les temperatures baixaran lleugerament, tant mínimes com màximes.

la situació meteorològica es complicarà aquest proper diumenge i serà quan ens afectarà una massa d'aire força mes freda d'origen continental i per l'altra banda hi haurà un augment de la inestabilitat provocat per una pertorbació. L'entrada d'aire fred no s'allargarà gaires dies i a partir de dimecres les temperatures es recuperaran una mica, tot i que continuarem amb un fred d'hivern.

Entre diumenge i dimarts, es probable que en algun moment pugui caure algun plugim o ruixat feble que en cas de produir-se seria de neu a cotes de 400 o 500 metres. En aquests casos s'han de seguir les previsions dia a dia perquè la previsió per dimarts i dimecres podria variar.

Nuvolositat prevista per aquest dissabte al matí.


Nuvolositat prevista per aquest dissabte a la tarda/vespre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!