divendres, 1 de febrer de 2013

PREVISIÓ PER AQUEST CAP DE SETMANA.

Aquest dissabte tindrem un canvi radical pel que fa al temps amb unes temperatures que començaran a baixar progressivament al llarg del dia i les mínimes es registraran al final de la jornada. El descens del termòmetre es notarà força amb un ambient fred durant tot el dissabte. Al matí hi haurà un cel bastant ennuvolat i no es descarten alguns ruixats febles i dispersos. A la tarda però la tendència serà a obrir-se moltes clarianes i el cel quedara serè o poc ennuvolat a últimes hores del dia. El vent es farà notar a estones amb ratxes moderades a la comarca.

Diumenge estarà poc ennuvolat i ja podrem gaudir de força estones de sol però amb un ambient que serà fred i de ple hivern. El vent continuarà bufant amb ratxes moderades i fins i tot podria augmentar una mica més respecta a dissabte amb alguns cops de vent bastant forts. Aquesta jornada serà estable i no hi ha risc de pluja.

Els cops de vent podrien ser d'extrema virulència als llocs típics com l'Empordà i zones altes del Pirineu on podria arribar-se a cops de 160 km/h.

La previsió a mig termini és d'una recuperació de les temperatures dilluns i dimarts però a l'espera d'una nova entrada d'aire fred que ens tornaria a portar un ambient hivernal a partir de dimecres.

Mapa de previsió de vent per la matinada i matí de diumenge quant les ventades podrien ser mes fortes a Osona i apropar-se als 80 km/h.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!