dimarts, 19 de març de 2013

PREVISIÓ PER DIMECRES DIA 20 DE MARÇ.

Aquesta matinada de dimecres ens passarà un sistema frontal poc actiu i això farà que tinguem un cel força tapat durant les primeres hores del dia. Així doncs, de matinada i fins a primera hora del matí es podrien escapar alguns ruixats febles a la comarca però ràpidament marxaran i a mesura que vagi avançant la jornada s'aniran obrint clarianes. Tot i així, els núvols no faran net i durant la tarda poden tornar a créixer nuvolades. No seria impossible que al llarg de la tarda es poguessin reproduir alguns ruixats puntuals i de caràcter feble. Les temperatures es mantindran sense massa variacions respecta a les d'aquest dimarts.

Aquest dimecres al migdia, s'acaba l'hivern astronòmic i entrarem a la primavera. Sembla ser que per dijous i divendres el temps tindrà tendència a anar-se estabilitzant tot i que la nuvolositat no farà net amb un temps variable tan dijous com divendres. Pel que fa a les temperatures aniran clarament cap amunt, sobre tot les màximes amb un ambient força més càlid que aquestes últimes jornades amb valors que es podrien apropar als 19 o 20ºC.

El cap de setmana sembla ser que podria tornar a augmentar la nuvolositat i fins i tot amb possibles ruixats. Les temperatures tornarien a recular una mica, falten molts dies i per tant la fiabilitat del pronòstic també és més baixa........ho aniré seguint.

Temps previst per aquest dimecres a Osona.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!