dijous, 14 de març de 2013

PREVISIÓ PER DIVENDRES DIA 15 I UN AVANÇ PEL CAP DE SETMANA.

Començarem aquest divendres amb unes temperatures de ple hivern i glaçades entre moderades i localment una mica fortes. A mesura que vagi avançant al matí però s'aniran recuperant i al migdia l'ambient ja no serà tant fresc com aquests últims dies, tot i així les temperatures encara es mantindran força a ratlla. Aquesta jornada estarà dominada per l'ambient assolellat amb un cel seré o molt poc ennuvolat, fins al migdia encara es pot fer notar el vent però amb el pas de les hores anirà perdent força i la segona meitat d'aquest divendres ja serà molt feble. El dia serà estable i no s'espera pluja a la comarca.

Sembla que pel cap de setmana les temperatures s'aniran recuperant amb un ambient més suau, sobretot les màximes perquè les mínimes continuarien bastant fresques. Pel que fa a l'estat del cel, els núvols aniran a més amb un temps força variable dissabte i més ennuvolat la segona meitat de diumenge. La inestabilitat pot tornar augmentar i a dia d'avui no es descarten alguns ruixats durant les tardes, sobretot la de diumenge.

Sembla que començarem la setmana vinent amb un temps inestable i amb possibles ruixats, en principi serien poc destacables i amb unes temperatures màximes que tornarien a baixar una mica. De totes maneres aquest divendres faré la previsió pel cap de setmana i a veure si puc confirmar-ho o no.

Temps previst per aquest divendres a la comarca d'Osona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!