dilluns, 15 de juliol de 2013

PREVISIÓ PER DIMARTS DIA 16 DE JULIOL.

La previsió per aquest dimarts no variarà massa respecta aquestes últimes jornades, el temps es mantindrà estable i tranquil durant al matí amb un increment dels núvols a partir del migdia sense descartar algun ruixat de curta durada, sobretot a la meitat Nord de la comarca. Les temperatures es mantindran estables aquesta jornada amb unes mínimes que estaran al voltant dels 15 graus i unes màximes que es poden enfilar amb valors propers als 32 graus. El vent en general serà feble i bufarà de component Sud bona part del dia.

Per aquests propers dies no s'esperen gaire variacions, el motiu és la posició d'un anticicló que s'allarga de Sud-Oest a Nord-Est i fa que en les capes altes tinguem vents força frescos i això provoca el creixement de nuvolades amb aparició de possibles tempestes.

Tot fa pensar que aquest temps dominat per més estones de sol al matí i temps inestable durant les tardes continuarà al llarg de tota la setmana... per tant, tot i que potser no aparegui, la possibilitat de precipitació caldrà tenir-la present cada jornada. Les temperatures continuaran de ple estiu però allà on descarreguin ruixats refrescarà sensiblement.

Mapa previst per aquest dimarts a Osona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!