dijous, 25 de juliol de 2013

PREVISIÓ PER DIVENDRES I PEL CAP DE SETMANA.

Aquest divendres continuarem amb un temps molt estable i tranquil, el dia serà semblant al d'aquest dijous amb un cel seré o poc ennuvolat durant tota la jornada. Les temperatures pujaran una mica més respecta al dia anterior amb un ambient calorós i de plena canícula, mínimes previstes de 20ºC i màximes que poden arribar fins als 33ºC aproximadament. El vent serà fluix i en general bufarà de component Sud.

El cap de setmana tot continuarà força igual amb un temps estable dominat pel sol i amb unes temperatures que fins i tot poden pujar un parell de graus més que les d'aquest divendres. Pel que fa al vent, continuarà bufant bona part del cap de setmana del Sud.

Pels inicis de la setmana vinent el temps no variarà gaire i tot fa pensar amb una setmana bastant estable amb unes temperatures que entre dilluns i dimarts podrien baixar una mica però en dies posteriors tornarien a remuntar aquesta mica que hagin pogut perdre. El cel es mantindrà poc ennuvolat gran part de la setmana, tot i que durant les tardes poden créixer algunes nuvolades però sense major complicació.

Us informo que no faré la previsió del temps entre el 26 de juliol i el 4 d'agost, gràcies!!! Tancat per vacances :-)

Mapa previst per divendres i cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!