dimarts, 1 d’octubre de 2013

PREVISIÓ PER DIMECRES DIA 2 D'OCTUBRE I UN AVANÇ PELS PROPERS DIES.

Per aquest dimecres no tindrem gaires novetats i continuarem amb un ambient més d'estiu que no pas de tardor, les temperatures baixaran una mica però tot i així l'ambient al migdia continuarà sent molt càlid. Mínimes previstes de 13 graus i màximes que pujaran fins els 25 o 26 graus. Començarem el dia amb un cel seré o poc ennuvolat i així es mantindrà fins al migdia, a partir de llavors els núvols aniran a més amb el pas de les hores. Aquesta jornada el temps es mantindrà estable, tranquil i sense precipitació a la comarca d'Osona. El vent ens vindrà del Nord-Oest, anirà girant a Sud i a últimes del dia serà de component Est.

Sembla ser que aquest dijous començarà a canviar el temps, tindrem una jornada amb un cel força carregat de núvols i amb un ambient insegur. Per tant, és possible que ja puguin caure alguns ruixats puntuals que serien més probables durant la tarda. Les temperatures començaran a tirar cap avall.

Divendres ja tindrem un dia més complicat i amb xàfecs, en alçada hi haurà força aire fred i amb vents humits de llevant, aquesta combinació provocarà un temps molt inestable. Atenció perquè les precipitacions poden ser localment fortes i anar acompanyades d'algunes tempestes, els xàfecs seran intermitents. Les temperatures encara baixaran més i es normalitzaran per l'època de l'any, no es que vingui cap entrada d'aire fred ni molt menys però si que podem donar per acabat aquest ambient d'estiu que em gaudit aquests últims dies. El cap de setmana millorarà el temps, tot i així, no farà net del tot i durant les tardes encara es poden presentar alguns ruixats puntuals. Les temperatures ja seran de tardor amb un ambient més normal per l'època en la qual ens trobem. De moment ho deixo aquí, a veure com evoluciona tot plegat!!!!

Aquest dimecres és possible que tinguem un cel així durant bona part del dia.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!