divendres, 10 de gener de 2014

PREVISIÓ PER AQUEST CAP DE SETMANA.

Dissabte: Durant aquesta jornada tindrem un cel força ennuvolat i amb poques estones de sol. Tot i la nuvolositat no s'espera pluja a la comarca, com a molt es podrien escapar 4 gotes mal comptades. És possible que a primeres hores hi hagi la boira a diferents punts d'Osona amb unes humitats molt elevades. El vent serà feble i ens vindrà del Sud-Est durant bona part del dia. Les temperatures no variaran gaire, potser baixin una mica les màximes.

Diumenge: Possiblement començarem el dia amb bastants núvols i amb boires matinals però a mesura que vagi avançant la jornada s'aniran obrint clarianes i gaudirem de més estones de sol respecte a dissabte. Tot i així, la nuvolositat no farà net del tot i s'aniran alternant els núvols i les clarianes. La jornada serà estable i en principi tampoc s'espera pluja a la nostra comarca. Fins al migdia dominaran els vents del Nord, a partir de llavors aniran girant a Sud-Oest i en general no passaran de febles. Les temperatures mínimes es mantindran força semblants a la jornada anterior, les màximes seran lleugerament més altes que les de dissabte. En resum, cap de setmana amb nuvolositat variable i amb unes temperatures que de moment no variaran massa.

La setmana vinent serà més freda i possiblement ens visitin alguns ruixats amb una cota de neu que estarà al voltant dels 1200 metres. De moment no s'entreveu cap onada d'aire fred important que ens pugui portar neu a la nostra comarca. Bon cap de setmana a tothom!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí podeu deixar el vostre comentari, gràcies!!!!